Tanácsadás

Jogi tanácsadás: dr. Klausmann Kornél
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minőségügyi tanácsadás: Pázmány Tímea
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szaktanácsadói névjegyzékbe nyilvántartásba vételét az kérheti, aki a 48/2012. (XII. 12.) EMMI rendelet 27.§ (1)-(2) bekezdése alapján 

a) az Nkt. 3. mellékletében meghatározott feltételeknek megfelel, pedagógus szakvizsgával rendelkezik és

http://fupi.hu/wp-content/themes/Yen/images/quote_bg.png); background-color: transparent; min-height: 50px; background-position: 0% 0%; background-repeat: no-repeat no-repeat;">

aa) köznevelési intézményben pedagógus-munkakörben legalább tízéves szakmai gyakorlatot vagy
ab) a nemzetiségi nevelés-oktatásban pedagógus munkakörben legalább ötéves szakmai gyakorlatot, továbbá bármilyen köznevelési intézményben további ötéves szakmai gyakorlatot szerzett. 

b) Az a) pontban előírt feltételeket az is teljesíti, aki az adott szakterület nemzetközileg vagy országosan elismert képviselője. Az adott szakterület nemzetközileg vagy országosan elismert képviselője feltételnek való megfelelést szakmai önéletrajzzal és legalább kettő szakmai ajánlással, továbbá publikációs jegyzékkel kell az OFI részére igazolni.

továbbá

c) a Nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 61. § (4) bekezdése alapján a szaktanácsadó pedagógiai-szakmai szolgáltatást nyújtó intézmény alkalmazásában áll vagy egyéb köznevelési intézmény alkalmazottja vagy onnan tíz évnél nem régebben ment nyugdíjba.

A jelentkezés módja:
A nyilvántartásba vétel az OFI honlapján elérhető adatlap elektronikus úton történő kitöltésével, majd a kinyomtatott, aláírt adatlap egy példányának és mellékleteinek az OFI részére történő postai úton való megküldésével kérhető.

A jelentkezés folyamatos.

A jelentkezéssel kapcsolatban részletes tájékoztatás az OFI  honlapján található.