Digitális iskola - Melyik úton induljunk el?

2018. 04.25. 15 óra

Bálint György, digitális oktatás szakértő, előadása

 Szeretettel hívjuk és várjuk előadásunkra, melynek témája különösen fontos mindannyiunk számára!

Digitális iskola

Melyik úton induljunk el?

Előadással egybekötött gyakorlati bemutató

Az előadás célja, hogy megismerjék azokat a könnyen elérhető programokat, amelyeket ma használhatnak iskolájukban akár egy digitális iskola alapjainak megteremtéséhez, akár csak-egy tantárgy oktatásának digitális megtámogatásához.

  • Bemutatjuk azokat az előnyöket, hátrányokat és korlátokat, amelyekkel a legelterjedtebb digitális oktatási környezetek rendelkeznek, különösen az Office 365, a Moodle, az Electa és az Edmondo rendszerekre tekintettel.
  • Bemutatjuk azokat a hosszútávú fejlődési lehetőségeket, amelyek rendelkezésünkre állnak, amennyiben ezeket a digitális oktatási környezeteket választjuk.
  • Bemutatjuk a fenti rendszerek azon képességeit, amelyekkel beépülhetnek az iskola adminisztrációs és mérési-értékelési rendszerébe.
  • Bemutatjuk azokat a korszerű tananyagfejlesztési alkalmazásokat (Free Quize Maker, Camtasia Studio, Kahot, Edubase, Hot Potatoes, Beethebest) melyek szervesen kapcsolódni tudnak ezekhez a környezetekhez, illetve a azoktól függetlenül is használhatók.

Az előadáson ezeket az alkalmazásokat kipróbáljuk, működés közben nézzük meg.

Az előadó:

Bálint György

A FÜPI digitális oktatás szakértője,a Neumann János Számítástechnikai Szakgimnázium informatikus-mérnöktanára tanára,villamosmérnök, közoktatási vezető.

Jelntkezni lehet:
http://fupi.hu/jelentkezes/balint_20180425/

Az előadás díja: 3000 Ft

Helyszín: 1027 Budapest, Frakel Leó u. 6. Független Pedagógiai Intézet

Várjuk szeretettel:

Juhász Ildikó és Bálint György

Kérdéseiket előre elküldhetik az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre