Oktatási hírek

Eduline.hu RSS
  1. Egyre jobban teljesítenek az érettségizők angolból és idén németből is emelkedtek az osztályzatok átlagai. Itt vannak a 2019-es érettségi statisztikái.
  2. Melyik egyetem, egyetemi kar a legnépszerűbb a 2019-es felvételin? Melyik alapszakra jelentkeztek a legtöbben? Mutatjuk az idei felvételi "legeit", érdekes infók következnek.
  3. Idén felvételiztek? Kövessétek a ponthatárhúzás napján az Eduline-t, reggeltől estig minden fontos eseményről, hírről beszámolunk: ott leszünk a budapesti Pont Ott Partin, megmutatjuk az idei felvételi legnépszerűbb szakjait, és persze este nyolckor jövünk a ponthatárokkal!
  4. Több mint 112 ezer felvételizőre várnak feszült pillanatok ma este: este nyolckor kihirdetik a 2019-es felsőoktatási felvételi ponthatárait. De hogyan húzzák meg a ponthatárokat, és mit jelent, ha egy szakon extrém magas a limit?
  5. Teszteljétek a szókincseteket a következő kvízzel, melyen idegen szavak jelentéseire kérdezünk rá.
  6. Felismeritek a mai egyetemeket, főiskolákat régi képekről? Lássuk, hányat találtok el.
  7. Szombathelyen is lesz Pont Ott Parti, július 24-én (holnap) jönnek a 2019-es felvételi ponthatárai.
  8. Holnap, vagyis július 24-én jönnek a 2019-es felvételi ponthatárai - de tudjátok, hogy hány pontotok van a megjelölt szakokhoz?
  9. Arra kérik a szervezetet: állapítsák meg a sztrájk jogszerű feltételeit.
  10. Miskolcon is szerveznek ponthatárváró bulit: a Szinva teraszon 17 órától kezdődnek a programok, este nyolckor pedig kihirdetik az idei felvételi ponthatárait.