Oktatási hírek

Eduline.hu RSS
  1. Tudjátok, hogy egyes zászlók színei mely ország jelképei? Akkor ez a teszt nem jelenthet nagy kihívást - hányat találtok el?
  2. "Kérdem én, hogy lehet az, hogy mégis látszólag minden rendben van, mindenhol sikeresen lezárult minden? A válasz egyszerű. Az iskolák vezetői, tanárai, dolgozói viszik a hátukon az egészet, akkor is, amikor már lóg a belük, akkor is, ha szépen lassan beledöglenek. Mert nem néznek mást, csak a gyerekeket"- írja Facebook-oldalán Balatoni József, vagyis Jocó bácsi.
  3. Erre a hétvégére is összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.
  4. Ha szeretnétek valami újat tanulni és érdekel az informatika, akkor most akár online is tanulhattok tökéletes prezentációt készíteni, weboldalt készíteni vagy Photoshop alapokat. Jó helyen jártok, új cikksorozatunkban az Eduline online tanfolyamokat kínáló oldaláról választottunk nektek kurzusokat.
  5. Az orosz hatóságok visszavonták a Shaninka akkreditációját, amely Oroszország egyik vezető társadalomtudományi egyeteme.
  6. Július 1-jétől a kormány megtéríti a KRESZ-tanfolyam és -vizsga díját a 20 évnél fiatalabbaknak.
  7. Hamarosan mindenkinek véget ér az érettségi, most már nagyjából mindenki tisztában van az összes jeggyel. Ne várjatok tovább, számoljátok ki, hogy hány pontot gyűjtöttetek a felvételin, ehhez pedig használjátok az Eduline pontszámító kalkulátorát.
  8. Jeles bizonyítványt vehetett át csütörtökön egy debreceni üzleti iskola legidősebb, 77 éves diákja: a budapesti Mák Istvánné gyógyszertári szakasszisztens képesítést szerzett.
  9. Továbbra is 2,3 százalék marad a szabad felhasználású Diákhitel1 kamata a 2018. július 1-je és december 31-e közötti időszakban, a kötött felhasználású Diákhitel2 kamatmentes - közölte a Diákhitel Központ Zrt.
  10. Hány pontot érhetnek a felvételin a különböző versenyeken elért helyezések? Utánajártunk.